EFnet
-------------NU RIDICA FEMEIA LA CER PENTRU CA TE VA INSELA CU PRIMUL INGER-------------
Lista Forumurilor Pe Tematici
EFnet | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EFNET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca xxx
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 43 ani
EFnet / REGULI GENERALE / Monografie fundamentală  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ErikRacitin
Membru nou

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 1
Monografia fundamentală a psihologului american R. Bomyster, dedicată studiului orientărilor cu sensul vieții, începe cu următoarea afirmație: „Oamenii aflați într-o situație disperată nu reflectă asupra sensului vieții. Când supraviețuirea este în joc, când viața zilnică și orară este riscantă, sensul vieții este irelevant.
Sensul vieții este o problemă a oamenilor care nu trăiesc în tensiune, a căror siguranță, confort și plăcere nu sunt amenințate de nimic ”(Baumeister, R. F. Sensuri ale vieții. - N.Y., 1991. - P. 3-4). În articolul dvs., o observație diametral opusă: nevoia de a înțelege viața este extrem de exacerbată, cu un efort extrem de forță fizică și mentală și cu riscul de zi cu zi. Cum poți explica un astfel de dezacord cardinal?

- Poate faptul că autorul american nu a citit niciodată scrisorile și jurnalele combatanților, unde astfel de reflecții sunt întâlnite constant. Pentru persoanele care își riscă viața în condiții militare extreme și nu în jocurile online sau în vegas-25.com/ro/category/classic-slots, riscă portofele, astfel de reflecții sunt o nevoie spirituală urgentă tocmai pentru că această viață se poate termina în orice moment ceea ce înseamnă că trebuie să ai timp să-l înțelegi, să-ți determini atitudinea față de ceea ce se întâmplă, să-ți demonstrezi ție și celor dragi că nu ai trăit degeaba și, dacă trebuie să mori, nu va fi nici degeaba.


pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la